Friday, 20 May 2016

I'm Back


Wah... kak non kembali yo !

Lama tak bobel bobel. Almaklum laa... bz bee. Banyak perkara dalam kepala otak ni. Macam boleh pecah ni. Tapi segala yang terjadi kan... ada hikmahnya. Slow slow.. tapi maju ke depan.. Insyallah kan.. 

Malam malam kak non sekarang dipenuhi dengan drama korea. Call me crazy tak sedar diri tapi layan drama korea mmg gandaan best dari yang lain kut. Jangan marah haa. Reality show dia pun sodap jugak. Ada jugak la pengaruh baiknya. Hazel sekarang dah pandai ucap "terima kasih untuk hidangan ni" bila kita siapkan makan dia. Cewah.. 

Sebab minat korea.. maka kak non dah bukak 1 kedai di IG dan FB untuk kosmetik dan skincare Korea 100% original. Memang kita deal dgn awek korea ni.... Alhamdulillah. Baru sebulan.. slowly slowly.. kita dah ada repeat customer jugak. Come la girls. Boleh try cuci mata kat kedai kak non. di Instagram kedainya nama @be.adorbs dan di FB namanya Be Adorbs. Insyallah.. pembelian 2 barang ke atas... selalunya kak non akan kasi diskaun. Juga untuk every pembelian.. kita kasi free gift.

Kak non suka lahproduk korea. Kebanyakkannya non chemical produk. No paraben, no hydroqu-apa tah dan merkuri juga. Sapa yang kenal kak non personally, boleh tengok bezanya muka kak non dulu dan sekarang. Memang beza... kak non pakai Doctorcos Premium yang glamer tu. Very very good... sapa ada skin problem.. memang kak non rekemen sangat ni. 

Sapa sapa ada kemusykilan, whatsapp la kak non yang baikhati ni. Insyallah.. kak non always sedia berkhidmat untuk negara dan penduduk malaysia sekelian. Kecuali time kak non terlena. Almaklum.... dah tua tua ni. Duk saja saja pun terlena. 

Sebenarnya ada banyak nak cerita ni. Tapi besok pulak la aih.. 

Akhir kata... add kedai kak non okeyyyyyyy... 




0 comments:

Post a Comment