Friday, 25 September 2015

Sepember dah hoi !

0 comments
Kejap je kan.. dah September.. 
Bz sangat nih. Ulang alik balik kampung tengok abah lagi. Bz carik makan lagi. Doa doakan ya semoga mak abah saya sihat dan dipanjangkan umur. Insyallah..  amin amin 

Cerita anak anak pulak mcm gitu la. Hazel dah 5 tahun n nak masuk 6 tahun dah. Still berbogel merata rumah lepas mandi. Pening dah duk tarbiyah ... bapak dia siap menjerit2 dah bila nampak ada 'toyol' tuala kat kepala layan tv. Ebok dah nak masuk 2 tahun. Lagi 2 bulan je.. kejapnyaaaa. dah takdak bau baby .. hahaha.. bau mashem je ada. Redha mak bau mashem sokmo.. 

Nowadays... 24 jam dah tak cukup. Too much nak buat .. itu ini. Tau tau dah tengah malam. Stress jugaklah.. tapi pikir balik. Life must go on.. mcm mana pun kan. Stress ke.. apa ke. Nanti nanti laaa.. kut dah tua kerepot.. boleh la rileks sket. Ni tengah keja keras nak beli beskal kat mek. Kejap nak beskat ada loceng.. kejap nak sylvanian house set with light.. pastu dia request tu plak.. ini plak. Kadang2 pikir.. dia nampak muka mak dia mcm auto telller machine ke. Pandai plakk tu.. dekat bapak dia tak mintak pulak.. 

Eh... sebenarnya nak citer lain. terciter bebel bebel plak
Layan je laaa eh.. hahahaahaha

Oh mannnnn... i miss my old blog.. :C