Monday, 16 March 2015

Eh eh ko ni..

2 comments
Pernah tak macam rasa asek kena attack oleh orang yang sama
Macam bila other people do the same things.. tak apa..
Tapi bila kita 'ter'buat that certain thing.. terus dia bash.. out of nowhere..
Pernah?

Sakit jiwa rasa..
Macam ko tak pernah duduk borak dengan aku
U dont know me pon..

Tiba2 out of nowhere.. ko keluar n nak sound2
N this is not the 1st time pun

U wanna be so serious sebab higher level than me? go on..
Sebab lain semua geng ko.. so tak apalah
Gua outsider.. tak perform.. tak geng .. so takleh tersalah sket?

What a bullsh*t !!





Especially for u.. 
Boo !




Friday, 6 March 2015

Mana pigi da deyyy

3 comments
Bukan ada apa apa pun yang hilang. Cuma kerajinan berblogging je hilang ni. Tu laaa.. ada blog elok2.. nak buat baru. Nahhh... rupanya gua reti layan wordpress je. Kesian rasa diri ini..

Lagi pulak.. ntahla. Rindu blog lama kut. Hari tu boss tanya... nak renew tak.. gua jawap tak payahlah. Nak pakai nama baru lah blog. Nahhhh.. padan muka. Sampai sekarang boss gelakkan gua. Yer.. apo nasib.

Rindu sangat blog.kakakdegil.com tu. Banyak sangat ceritanya di dalam. Dari Hazel baby lagi. Arrghhhh... stress tahuuuuu

Tapi tak apalah..

New resolutions ni kan. Moga moga cerita lebih indah indah mulai saat ini..

Nah .. belanja satu gamba budak kesayangan sebab dia baby ajaib saya ....

Hazel masa 5 bulan rasanya 

Sekarang.. rentung dah sket. Hahahahaa.. tp takleh lawan memi punya rentunglah. Ini rumah... memi champoyan rentung !