Saturday, 3 January 2015

Happy New Year

0 comments
Tuda... dah 3 hari dalam tahun 2015, baru nak wish wish konon. Tapi yelah, tahun ni tak terasa tahun baru ke apa kan. Dengan bencana yang menimpa negeri negeri pantai timur termasuk kelate ni ha. Cuma syukurlah sebab rumah kami tak terjejas. Cuma bekalan air mmg di potong dan elektrik pun macam ala ala nak mamps je. Sedih betul tgk keadaan daerah lain. Memang punoh belako ... sedih tgk yang rumahnya tinggl tangga batu saja.. tinggal dinding separuh simen saja. Yang papan semua dah ke mana dah.. ya Allah. Pilunya rasa..  Murahlah rezeki mereka yang membantu dari segenap pelusuk negara. Sabah dan Sarawak juga, 

Cuaca sekarang pun dah ok sket. Ada jugak hujan sikit sikit tp still ok je. Tp mmg malam2 sejuk lah. Berpeluk laa dengan selimut..... ha ha. Tu dok pikir berpeluk dgn apa tuuuuu.. 

Kakak (hazel) dah amek school bag n shoe dari sekolah dia. 13hb baru la masuk sekolah sebab 8hb - 12hb ni kami nak ke KL. Kak non ada training. Kami bertiga je sebab big boss kena jaga rumah. Sedihnya sebab ni la kali pertama berjauhan selama 5 hari dengan big boss. Stress mikirkannya. Duduk di Rawang nanti.. 

Untuk orang orang KL / Selangor yang berminat nak tahu lebih tentang mana mana plan PruBSN Takaful atau Prudential , boleh contact saya di 012 3531082. Quotation adalah free saja ya. Untuk 1-14hb Jan, diskaun untuk premium bulan pertama dan free gift. Mari mari... 



Untuk mereka yang nak follow kak non ke merata rata .. 
fb : https://www.facebook.com/nonie.za
instagram : nonie.za 

Harap harap mula tahun baru.. rajin la sket nak mengupdate blog. Hihihi. Still rindu kakakdegil.com tapi yelah... cukup2 la nak berdegil. Dah tuo ni.. nak degil apa lagi. Orang tak panggei degil dah ni.. takkan nak buh kakakketegaq.com kan kan ?