Monday, 27 October 2014

Salam

2 comments
After a long hiatus.. i'm back. Cewah. Semangat gittewwww..

Blog lama.. kakakdegil.com saja tak suruh bos renew domain tu. Ntahla.. after years being known dengan nick tu, dah tiba masa kut guna nama sendiri. Yelah.. akak dah tak degil tahu. Dah berubah menjadi sopan santun budaya kita. Walaupun ada part part tertentu, masih ada degil tu.. tapi biarlah ianya berkubur bersama domain itu. Haha !

Apa macam blog ni. Serabut sket lah skin ni tapi sementara ni.. hadap je la eh. Berhari hari tau kami ekjas menda alah ni. Penat tak tau nak habaq la weh. Keraih habeh pungkok ni ha. Mana lagi dengan bergaduh berebut mouse dengan abam sado dalam ini rumah. cer teka.. cer teka. Abam ebok laa.. abam mana lagi. Abam bos tak sado.. abam bos abam kental je.. 


Sambil tersengih je. Hebak abam ebok. Kadang2 mata dia bulat.. kadang2 mata dia sepet. Eh.. untuk menjaga kesadoan abam... abam ebok dah makan nasi lauk ayam. Patut patut... tak lulus tp sebab tgk air liur abam ebok meleleh leleh.. sambil telan air liur.. terpaksa laaa kami ni kasi jugak. Puas penyet nasik tu.. n hancur hancurkan isi ayam tu. Kalau yang kita blend tu.. takmau sangat dia makan. Pelik tau.. tp janji makan sudeh. Jangan macam kakak jayjel tu. Penat buat masak macam macam.. balik balik roti. tak roti, sate. Tak sate, pizza. Itu jelaaa berulang ulang. Tak jemu ke tekak tu eh.. 

Sebenarnya nak citer intro intro blog tapi biasalah eh. Dah tahap emak emak ni.. mesti nak terselit citer anak. 

Besok besok kita citer lagi eh. 

P/S : Any komen on the layout ke.. susah baca ke.. komen eh. Thanks ppl !




Friday, 24 October 2014

Blog Baru uuuu

0 comments
No more kakakdegil.com.
Senang... dah tak sesuai jadik kakak. Panggil makcik je la eh.. sonang.